Ilmanvaihtoremontti

Ilmanvaihtoremontit ammattitaidolla

Ilmanvaihtoremontti kuuluu kodin tärkeisiin perusparannustöihin. Toteutamme ammattitaitoisesti ilmanvaihtoremontit sekä omakotitaloihin, paritaloihin sekä rivi- ja luhtitaloihin. Yksityisasiakkaat ovat oikeutettuja saamaan ilmanvaihtoremontin työn hinnasta kotitalousvähennyksen.

Ilmanvaihtoremontti kohteen ominaisuuksien mukaan

Toteutamme ilmanvaihtoremontit asiakkaan tarpeen ja kohteen ominaisuuksien mukaan. Suunnittelemme, asennamme ja käyttöopastamme eri valmistajien tuotteilla valmistettuja kokonaisuuksia. Palvelumme toimii ”avaimet käteen”-periaatteella. Mahdolliset sähkötyöt, kirvesmiestyöt, lisäeristystyöt yms. sisältyvät aina ilmanvaihtoremontin kokonaisurakkaan, ja me vastaamme silloin kokonaisuudesta.

Ilmanvaihtoremontin tavoitteena on terveellinen sisäilma

Ilmanvaihtoremontti alkaa kartoituksella ja nykyisen iv-tilanteen selvityksellä. Uuden suunnittelu käynnistyy tämän pohjalta, tapauskohtaisesti vanhaa järjestelmää hyödyntäen. Tavoitteena on suunnitella ja toteuttaa järjestelmä, jonka avulla niin kiinteistö kuin sen asukkaatkin pysyvät terveinä, nauttivat puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta, vieläpä nykyaikaisesti ja energiatehokkaasti.

Emme ole sidoksissa mihinkään valmistajaan

Asiakkaamme etu on se,  ettemme ole riippuvaisia yhdestäkään laitevalmistajasta. Pystymme puolueettomasti suosittelemaan ja toimittamaan kulloiseenkin tapaukseen optimaalisesti parhaat ratkaisut. Teemme ilmanvaihtoremontteja koko Suomen alueella.

Miksi ilmanvaihtoremontti?

  • Nykyinen järjestelmä käyttöikänsä päässä
  • Rakenteiden toimivuus vaatii toimivan ilmanvaihdon
  • Talon arvo säilyy tai jopa paranee
  • Hengitysilmasta saadaan puhdasta ja raikasta
  • Hereillä ollessa asukkaiden vireystila paranee
  • Nukkuessa unen laatu paranee
  • Energiatehokkuus paranee
  • Säätömahdollisuudet paranee
  • Uusia ratkaisuja vanhan järjestelmän rinnalle tai korvaajaksi

Erilaiset ilmanvaihtoremontit

LTO-järjestelmän saneeraukset

Tyypillisimpiä lämmöntalteenottojärjestelmien saneerauksia ovat vanhan ilmanvaihtokoneen vaihtaminen uuteen energiatehokkaaseen laitteeseen. Usein tässä yhteydessä myös vanha liesikanava uusitaan, varsinkin, mikäli se on ollut yhteydessä LTO-järjestelmään.

Huippuimurijärjestelmän saneeraukset

Koneellisen poistojärjestelmän, eli huippuimurijärjestelmän, yleisin saneeraus on järjestelmän muuttaminen energiatehokkaaksi lämmöntalteenottojärjestelmäksi. Näissä myös hyöty energiatehokkuuden kannalta on suurin. Paljon tehdään myös poistojärjestelmien uusimisia sekä tehostamisia.

Ilmalämmitysjärjestelmän saneeraukset

Ilmalämmityssaneeraukset kuuluvat erityisosaamiseemme. Ilmalämmitys on monesti kiinteistön ainoa lämmitysjärjestelmä, joten sen toiminta ja energiatehokkuus on ensiarvoisen tärkeää. Ilmalämmityssaneerauksissa vanha ilmalämmityskone korvataan uudella ja energiatehokkaalla laitteella. Samassa yhteydessä usein mahdollinen vesivaraaja uusitaan.

Painovoimaisen järjestelmän saneeraukset

Painovoimaisissa järjestelmissä yleisintä on myös järjestelmän muuttaminen lämmöntalteenottavaksi. Joskus ei kuitenkaan ole järkevää kustannusten vuoksi lähteä rakentamaan kokonaista LTO-järjestelmää kanavistoineen. Tällöin on hyvänä vaihtoehtona esimerkiksi LTO-pumppu, yhdistettynä siirtopuhaltimiin.